Cyclesport te Apeldoorn

Deze winkel gaat verhuizen naar nieuwe locatie. De nieuwe winkel zit op een kruising, waar veel zicht naar binnen is.

Uitgangspunten bij het ontwerp:

 

- De etalages moeten goed opvallen en daarom dus een sterke eigen uitstraling hebben en goede verlichting.

- Wel moeten zowel de etalages als de winkel een warm huiselijke, maar moderne sfeer uitstralen.
  De materialen die daarbij gekozen zijn: strakke witte meubelplaten, echt grof hout, een spannende tegelvloer, geen systeemplafond (open plafond).

- Het gebruik van de foto’s, de gekozen kleurstellingen en de vloer zijn erg bepalend in deze zaak.

 

Dit ontwerp is gemaakt in samenwerking met Saris Interieurarchitectuur.

 

Winkelontwerp door Presto bij Cyclesport Winkelontwerp door Presto bij Cyclesport

Winkelontwerp door Presto bij Cyclesport Winkelontwerp door Presto bij Cyclesport

Winkelontwerp door Presto bij Cyclesport Winkelontwerp door Presto bij Cyclesport

Winkelontwerp door Presto bij Cyclesport