Winkelontwerp Jan Reijnen te Panningen22 - februari - 2017

Jan Reijnen in Panningen heeft ons een poosje geleden benaderd. Zij hebben een winkel met een huis- en klusafdeling en een afdeling met fietsen. De fietsen stonden altijd in hun kelder, maar ze wilden deze graag meer in “the picture” zetten. Kees Jansma is bij hen langs geweest voor een vrijblijvend gesprek. Het klikte goed en wij mochten een ontwerp voor hun maken. Na de presentatie van het moodboard zijn we overgegaan tot het maken van een 3D winkelontwerp.

 

Voor dit ontwerp moesten wij er natuurlijk rekening mee houden dat de verschillende afdelingen wel mooi op elkaar aan zouden sluiten. In de oude situatie stonden veel verschillende displays van verschillende materialen door elkaar. Het doel was om meer rust en éénheid in het interieur te creëren. Hiervoor hebben gebruik gemaakt van één van de kenmerken van de ruimte zelf, namelijk: industrieel. Dit hebben we gecombineerd met meer beton, grote visuals, podia van staal. Tevens moest de winkel een jonge en hippe uitstraling hebben. Dit hebben we bereikt door grote teksten op de wanden te zetten.

 

Inmiddels zit Jan Reijnen Fietsen middenin de verbouwing, dus het is nog even wachten op de foto’s van het eindresultaat! Maar wij wensen hen alvast veel succes én plezier met hun vernieuwde showroom!

 

winkelontwerp 3D presentatie Jan Reijnenwinkelontwerp 3D presentatie Jan Reijnen

Winkelontwerp 3D presentatie Jan Reijnen te PanningenWinkelontwerp 3D presentatie Jan Reijnen te Panningen

Winkelontwerp 3D presentatie Jan Reijnen te PanningenWinkelontwerp 3D presentatie Jan Reijnen te Panningen

<< Terug
0

jaar Presto Etalagebureau

0

dagen in nieuw pand

0

mensen in het team

0

zweetdruppels